05-04-2024

U Budvi pretresom pronađena droga i tablete, upoznat tužilac koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su preduzimajući službene mjere i radnje, a postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice B.O. (47) iz Budve, saopšteno je iz Uprave policije.


Foto: Uprava policije

"Pretresom je policija pronašla dva manja pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamno zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, 303 kutije sa natpisom „Kamagra“ unutar kojih se nalazilo 1.980 tableta, 10 kutija sa natpisom „Cialis“ unutar kojih se nlazio 40 tableta, novac u iznosu od 11.100 eura i 2.480 američkih dolara kao i mobilni telefon za koji se sumnja da je korišćen tokom izvršavanja krivičnog djela", navodi se u saopštenju.

Od B.O. su prikupljena obavještenja na zapisnik, te će protiv njega biti podnijeta prekršajna prijava u odnosu na prekršaj iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

"U odnosu na posjedovanje tableta upoznat je i tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog djela", kazali su iz Uprave policije.