20-11-2021

U srijedu interaktivna radionica o Kvantnoj sobi

U srijedu, 24. novembra sa početkom u 16h u prostorijama Holistic and Beauty centra „Aleksandra“ u Budvi održaće se interaktivna radionica namijenjena našim sugrađanima koji žele da saznaju nešto više o tome šta je Kvantna soba, koji su pravi uzroci bolesti, šta su to zračenja i kako ona utiču na naše zdravlje.



Takođe, biće više riječi i o tome kako adiestezijom možemo detektovati štetna zračenja i negativne energije, koji su patenti dostupni koji neutrališu i transformišu energiju, kako možemo da ozdravimo sebe, svoj životni i radni prostor.

"Prisutni će biti upoznati i sa Energetskom i Kvantnom metodom, analizom kompletnog stanja organizma, otkrivajući trenutno stanje i predispozicije za neka skrivena oboljenja koje nosimo u sebi. Kao i pronalaženje uzroka. Njima će biti predočeno kako izgleda i šta radi Meta terapija", saopštili su organizatori.

Radionicu vodi Gabrijela Zajac, Holistički i Energoterapeut , diplomirani Radiestezista, izvršna direktorka Instituta za Tradicionalnu, Energetsku, Duhovnu i Kvantnu medicinu Bijeli Lotos NVO Budva u saradnji sa Holistic & Beauty centar Aleksandra.

Ulaz je slobodan, a rezervacija obavezna zbog ograničenog broja mesta. Za sve prisutne sledi poklon iznenađenje.