28-11-2022

U subotu „Ladies Night“ u organizaciji Rotari kluba Budva

U subotu, 3. decembra 2022. godine, sa početkom u 19,30 časova u hotelu „Splendid“, održaće se tradicionalno zimsko druženje rotarijanaca zemlje i inostranstva na svečanosti „Ladies Night“ u organizaciji Rotari kluba Budva.


Foto: Rotary Club of Budva

Tokom „Ladies Nighta“, okupiće se rotarijanci iz zemlje i inostranstva, članovi njihovih porodica, kao i prijatelji Rotari kluba Budva, koji će, pored ugodnog druženja, još jednom podsjetiti na potrebu i za nesebičnim služenjem, osnovnu misiju Rotarija.

Sredstva prikupljena tokom ovogodišnjeg „Ladies Night-a“ Rotari klub Budva će namijeniti nabavci instrumenata za Školu za osnovno muzičko obrazovanje u Budvi.

U dobrom duhu rotarijanske saradnje ovogodišnjoj akciji Rotari kluba Budva, pored brojnih rotarijanaca i prijatelja Kluba, priključiće se i Rotari klub Beograd Global, koji će dio svojih aktivnosti usmjeriti ka uspješnom okončanju akcije.

U organizaciji pomenutog beogradskog kluba, 2. decembra 2022. godine u velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine u Beogradu, biće upriličen koncert Nikole Pekovića i kamernog orkestra „Šlezinger“ pod dirigentskim vođstvom Srboljuba Dinića, a sredstva od ulaznica će biti usmjerena upravo za akciju Rotari kluba Budva za nabavku instrumenata za budvansku školu za muzičko obrazovanje.

Više informacija na FB stranici: Rotary Club of Budva