09-06-2023

Uprava JPU „Ljubica Jovanović Maše” pozvala roditelje da zbog preventive dođu za vrtićane

Direktor JPU „Ljubica Jovanović Maše”, Žarko Ristić saopštio je za naš portal da su iz te ustanove pozvali roditelje da dođu za djecu i zatvorili sve jedinice na području budvanske opštine. Kako je Ristić pojasnio, na njihovu adresu nisu stigle prijeteće poruke, ali su zbog preventive ocijenili da djeca ne mogu boraviti u vrtiću.


Sa lica mjesta kod zgrade TQ Plaze, Foto: portal RTV Budva/J.M.

"Dobili smo mejl u kojem smo obaviješteni da su škole dobile te mejlove i da se nastava odvija online, tako da smo mi sada pozvali roditelje da zbog preventive dođu da preuzmu djecu. Mi nismo dobili mejl sa prijetećim porukama, ali jesu ustanove u TQ centru. Juče i danas smo zatvorili jedinicu u Petrovcu, jer dijelimo dvorište sa OŠ "Mirko Srzentić". Oni u posljednja dva dana dobijaju prijeteće mejlove. Dakle, Petrovac i TQ smo zatvorili ranije, a sada smo pozvali i roditelje djece iz svih ostalih jedinica da dođu za njih", kazao je Ristić.

Podsjetimo, u svim školama na području Budve nastava je jutros zbog prijetećih mejlova obustavljena i preusmjerena na online model.