12-07-2021

Urednici najznačajnijih medija iz Srbije u posjeti Crnoj Gori

Nacionalna turistička organizacija ugostiće urednike najznačajnijih medija iz Srbije, koji će boraviti u studijskoj posjeti Crnoj Gori od 12. do 18.jula.

Urednici najznačajnijih medija iz Srbije u posjeti Crnoj Gori | Radio Televizija Budva

Foto: Portal Analitika

Kako je saopšteno iz NTO, dugogodišnja uspješna saradnja koju imaju sa medijima iz Srbije, rezultirala je obostranom željom da ovog ljeta urednici, letom kompanije Air Montenegro, posjete Crnu Goru i uživaju u turističkoj ponudi primorskog regiona.

Predstavnici nacionalne i lokalnih turističkih organizacija Tivta, Budve, Kotora, Bara, Ulcinja i Herceg Novog su, kako se navodi, pripremili raznovrstan program obilaska.

„Biće upriličeni i susreti sa predstavnicima hotelsko-turističke privrede među kojima su Hotelska grupa Budvanska Rivijera, The Chedi Luštica Bay, Lazure Marina & Hotel, Blue Kotor Bay, Nikki Beach Montenegro i drugi“, kaže se u saopštenju.

Iz NTO su kazali da su posjeta vinarijama, plažama, krstarenje crnogorskom obalom, degustacija mediteranske kuhinje, samo neke od aktivnosti koje će urednici RTS-a, TV Nove, K1 TV, Tanjuga, B92, Politike, BETE, Color Press grupe i Ringier-a, imati priliku da dožive u Crnoj Gori.

Urednici će, kako je najavljeno, prisustvovati i svečanom otvaranju ovogodišnjeg multimedijalnog festivala Barski ljetopis.

„Nadamo se da će ponijeti najljepše impresije iz Crne Gore“, kazali su iz NTO.

Tokom studijske posjete biće upriličen i susret urednika sa direktoricom NTO Anom Tripković Marković i direktorom nacionalne avio kompanije Air Montenegro Predragom Todorovićem.

„Turistima iz Srbije Crna Gora je jedna od omiljenih destinacija za odmor, a očekuje se da će oni ovog ljeta biti među najbrojnim gostima“, kaže se u saopštenju.

Iz NTO su podsjetili da je, zbog velikog interesovanja putnika, Air Montenegro nedavno uveo 60 dodatnih letova tokom jula i avgusta na liniji između Tivta i Beograda.