11-02-2021

Uspješno zaršena online radionica „Magični svijet komunikacije“

Kancelarija za mlade u okviru Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva organizovala je 9. i 10. februara dvodnevnu online radionicu na temu „Magični svijet komunikacije“, na kojoj je učestvovao veliki broj mladih ljudi iz Budve.


Foto: Kancelarija za mlade

Kako su kazali, ovu radionicu Kancelarija je organizovala u saradnji sa NVO Centar za omladinsku edukaciju, a u okviru projekta Evropska omladinska kartica, koji se uspješno realizuje u Opštini Budva.

"Radionicu je predvodila PR direktorica Represent Communication, Mileva Seratlić, koja je mladima u Budvi prenijela svoje bogato dugogodišnje iskustvo kada je riječ o javnom nastupu, prezentaciji i uspješnoj komunikaciji. Aktivnost je bila predviđena za učenike/ce završnih razreda srednje škole, kao i studente/kinje koje žive u Budvi, a koji će imati mogućnost da preuzmu potvrde o učešću na radionici", naveli su u saopštenju.

Kancelarija za mlade će, kako su istakli, i u narednom periodu organizovati veliki broj besplatnih radionica.

"Ovu priliku koristimo da pozovemo sve mlade ljude nam se priključe i da prate aktivnosti Omladinskog kluba Budva na društvenim mrežama (Facebook i Instagram), kako bi blagovremeno bili obaviješteni o svim narednim aktivnostima", rekli su iz Kancelarije.


M.S.