22-11-2023

Velika priredba JPU „Ljubica V. Jovanović Maše” povodom Dana Opštine, predstavljen projekat „Igračka po mjeri djeteta”

U susret Danu Opštine, svečano je bilo i u Javnoj predškolskoj ustanovi „Ljubica V. Jovanović Maše”. Vrtićani iz svih budvanskih vaspitnih jedinica izveli su veliku zajedničku priredbu, a potom su vaspitači okupljeni oko projekta „Igračka po mjeri djeteta” upriličili prezentaciju za goste iz JPU „Vukosava Ivanović” Mašanović iz Bara.


Foto: JPU „Ljubica V. Jovanović Maše”

Direktor JPU „Ljubica V. Jovanović Maše”, Žarko Ristić svim sugrađanima čestitao je Dan Opštine.

"Želio bih da pozdravim sve prijatelje Vrtića, predstavnike lokalne zajednice, naše kolege iz Bara, naravno i naše roditelje, članove Ministarstva prosvjete koji su uvijek sa nama. Drago nam je što ste ovdje. Naši drugari i naši vaspitači su pripremili prigodan program. Dobrodošli", kazao je Ristić za Polis.

Vaspitačica u budvanskom Vrtiću, Ivona Perović predstavila je kolegama iz Bara projekat „Igračka po mjeri djeteta”.

"Obrada rada počela je u februaru ove godine, da bi završili krajem maja mjeseca kada je urađena prva prezentacija. Ovo je sada treća u nizu prezentacija, za naše goste vaspitače iz Bara povodom Dana opštine Budva. Želim da naglasim da je prethodna prezentacija bila upriličena na međunarodnoj konferenciji u Neumu u septembru ove godine, gdje smo imali veoma zapažen uspjeh i pozitivne komentare od strane stručne javnosti. Takođe, iskoristila bih priliku da se zahvalim koordinatorki tima za inkluziju, logopedici i defektologu Mirjanki Jović. Ono što želim da napomenem jeste da smo došli na ideju da se sva ova priča zaokruži i da se odštampa publikacija „Igračka po mjeri djeteta”. Ona je u samom toku obrade i trebalo bi da izađe do kraja ove godine. Ovom prilikom želim da se zahvalim upravi Vrtića za podršku oko publikacije", kazala je Perović.

Perović je svim gledaocima Televizije Budva pozeljela srećan Dan Opštine.