17-04-2024

Veliko srce Budve: U susret malim i velikim maturama, Budvanke uljepšavaju živote svojih mlađih sugrađanki

U susret maturama i polumaturama u Budvi, a shodno situaciji u kojma se nalaze mnoga djeca i njihovi roditelji, te spoznaji da ne mogu svi svom djetetu da omoguće i pruže najbolje, a često nažalost ni ono osnovno, Budvanka Jelena Janićijević pokrenula je akciju u kojoj su joj se pridužile brojne sugrađanke i njene prijateljice kako bi je podržale, a nekoj maturantikinji ili polumaturantkinji uljepšali taj poseban dan.



"Cilj nam je da omogućimo i pomognemo djevojkama i djevojčicama koje nijesu u prilici da se spreme za svoj najljepši dan, jer znamo svi koliko je to važno u njihovim godinama", kazala je Jelena, inicijatorka ove humane akcije.

Njoj su se do sada prdidružile brojne sugrađanke koje su donirale svoje haljine, kao i djevojke i žene koje se bave frizurama, šminkanjem i kozmetičkim uslugama, a poziv za one koji još uvijek nijesu, a na neki način žele da se priduže je otvoren.

Ovo nije prvi put da građani i građanke Budve organizuju humane akcije kako bi uljepšali živote onih kojima je to potrebno ili našim najmlađima, Budva je odavno dokazala da ima dobro srce, a kada imaš dobro srce imaš sve, jer baš ono je ono što ti treba i ono gdje zapravo sve počinje.

Ukoliko želite da se pridružite Jeleninoj akciji možete to uraditi putem njnog profila na instagramu: Jelenin profil

D.P.