12-04-2024

(VIDEO) FinalFind: Besplatna platforma za kreiranje personalizovanih vodiča do smještaja do kraja 2025.

Platforma FinalFind, pod pokroviteljstvom startup akceleratora Digital Den, predstavljena je danas u prostorijama Akademije znanja, u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva. Platformu je predstavio product menadžer u Amplitudu, kompaniji zaduženoj za razvoj ove platforme, Dražen Stojović. Naime, riječ je o veb platformi namijenjenoj izdavaocima smještaja koja omogućava brzo i jednostavno kreiranje vodiča do njihovih lokacija.

(VIDEO) FinalFind: Besplatna platforma za kreiranje personalizovanih vodiča do smještaja do kraja 2025. | Radio Televizija Budva

Foto: Portal RTV Budva

Olakšanje kako za turiste, tako i za izdavaoce

Platforma FinalFind odgovara na izazove s kojima se susrijeću turisti prilikom traženja smještaja u nepoznatom gradu.

"Situacije u kojima se gosti izgube i izdavaoci smještaja nervozno pokušavaju da im pomognu su česte. Cilj nam je bio da stvorimo intuitivno i lako rješenje za ove probleme", izjavio je Stojović.



Jednostavna upotreba i personalizovani vodiči

Kako ističe, korišćenje FinalFind platforme je jednostavno - izdavaoci smještaja unose svoju lokaciju i informacije o svojim apartmanima, a zatim kreiraju vodič do smještaja prilagođen gostima, u zavisnosti od njihove tačne lokacije. Ovo omogućava gostima da dobiju precizne instrukcije i da stignu na željeno odredište bez gubljenja vremena i energije.

Besplatno korišćenje do kraja 2025.

Korišćenje FinalFind platforme je potpuno besplatno do kraja 2025. za ljude koji su prisustvovali prezentaciji i koji su se prijavili na mejling listu Turističke organizacije Budva. Ova platforma ne zamjenjuje aplikaciju Google Maps, već se, kako objašnjava Stojović, može posmatrati kao nadogradnja koja omogućava korisnicima da sami kreiraju vodiče do svojih lokacija, čime se izbjegavaju suvišne komplikacije i nesporazumi.

Podrška Turističke organizacije Budva

Turistička organizacija Budva prepoznala je značaj FinalFind platforme u unapređenju turističke usluge, te će kroz saradnju sa Amplitudom u ulozi logistike podržati implementaciju iste.

"Ova aplikacija dovodi svakog turistu ispred vrata željenog apartmana ili vile, što je ključno za savremenog turistu koji očekuje brzu i tačnu informaciju. Stoga apelujem na sve, kako private izdavaoce, tako i na vlasnike malih i velikih hotela, da se jave Turističkoj organizaciji Budva, kako bismo ih povezali sa predstavnicima kompanije Amplitudo koji će im dalje objasniti benefite same aplikacije i pomoći im u instalaciji iste", istakla je predstavnica TO Budva, Ljubica Pribilović.

Za više informacija o FinalFind platformi i mogućnostima saradnje, posjetite FinalFind.

M.O.