25-08-2021

(VIDEO/FOTO) Buka i saobraćaj remete idilu u Gospoštini

U Mjesnoj zajednici Gospoština zadovoljni su kako protiče sezona, tražio se krevet više, ali su i dalje prisutni problemi koje treba zajedničkim snagama rješavati kako bi gosti odlazili zadovoljni.

(VIDEO/FOTO) Buka i saobraćaj remete idilu u Gospoštini | Radio Televizija Budva

Foto: portal RTV Budva

Problemi sa bukom, saobraćajnim gužvama, nepoštovanjem saobraćajnih propisa i nepropisnim parkiranjem obilježili su i ovo ljeto u ovoj mjesnoj zajednici.


Foto: portal RTV Budva

“To ne smeta samo nama već i turistima. Ideja je bila da se kroz saradnju sa komunalnom policijom i inspekciom takve stvari dovedu u red. Treba istaći da su u saradnji sa Sekretarijatom za komunalno stambene poslove postavljeni stubići na par mijesta duž ulice da bi se spriječilo nepropisno parkiranje, takođe postavljeno je novo ogledalo na raskrsnici”, kazao je za Polis Ljubomir Rađenović predsjenik MZ Gospoština.


Video: portal RTV Budva

Radi boljeg djelovanja nedostaje prostor i izvor finansiranja mjesne zajednice kazao je on.

"Mi smo se u više navrata obraćali opštini za ključne infrastrukturne objekte, prije svega to je rasvjeta, zatim rješavanje položaa kontejnera za smeće, adaptacija pristupnog stepeništa, rekonstrukcija gradskog groblja u našem naselju i par drugih projekata”, naglasio je Rađenović.


Foto: portal RTV Budva

Iako su pojedine probleme uspjeli da riješe Rađenović očekuje dodatnu podršku lokalne samouprave.

J.M.