20-12-2023

(VIDEO) Gregović: Sadržajan novogodišnji program u Petrovcu, nadamo se da će svi uživati

Doček Nove godine po prvi put će biti upriličen u Petrovcu koji se sprema da u punom sjaju zasija tokom predstojećih praznika. Savjet Mjesne zajednice Petrovac pripremio je bogat i sadržajan program, o čemu je za Jutrom iz Budve govorio Dušan Gregović.


Foto: MZ Petrovac/printscreen

"Petrovac nikada nije organizovao dočeke i uvijek je bila Budva ta koja je organizovala program na otvorenom. Nije bilo čak ni teško smisliti tako nešto i svi su prihvatili ideju sa entuzijazmom. Ušli smo u to i napravili program. Mislimo da je interesantan i da će svi uživati", kazao je Gregović.

Članovi Mjesne zajednice osmislili su sadržajan program. Sve će početi od naših najmlađih, vrtićana, 31. decembra od 13 časova na šetalištu, a nastaviće se 1. januara 2024. do ranih jutarnjih sati.

"Počinjemo od 13 časova sa animatorima za djecu. Nakon toga će učenici OŠ "Mirko Srzentić" imati nastup. Ovom prilikom bih pozdravio i pohvalio rad direktorice Ivane Kurtović koja je sve to osmislila. Mi smo, vjerovatno znate, organizovali i Lignjadu ove godine. To je jedna nova manifestacija u Petrovcu, a djeca su takođe imala nastup. Od 18h kreću koncerti. Imamo četiri grupe. U pitanju su tri crnogorska sastava: "Trio Mare", "Highway" i "Crveno i crno". Nakon toga, nastupaju naši gosti iz Srbije - Trio "Kurina" i Dejan Vrana. On je jedan fantastičan mladi vokal. Imamo priliku da ga čujemo i mislim da će svi biti zadovoljni", najavio je gost Jutrom iz Budve.

U Petrovcu su već osjeća praznična atmosfera.

"Grad je okićen, s tim što bi to moglo da se uradi malo bolje. Mislim da ćemo sada to i uraditi u narednim danima. Turistička organizacija Budva planira da se to malo poboljša. Takođe, iskoristio bih priliku da se zahvalim TO Budva na čelu sa gospodinom Kuljačom, kao i Opštini Budva, koji su podržali našu odluku da organizujemo doček Nove godine", kazao je Gregović.

Pogledajte kompletan snimak gostovanja: