02-04-2023

(VIDEO) Jovanović: Diktator je pao, veliko hvala svima!

Predsjednik Skupštine opštine Budva Nikola Jovanović u prostorijama Demokratskog fronta Budva poručio je da je diktator pao, da je Milo Đukanović, kako je naglasio, postao ružna prošlost koja se nikada više neće ponoviti u Crnoj Gori.

(VIDEO) Jovanović: Diktator je pao, veliko hvala svima! | Radio Televizija Budva

Foto: Printscreen

"U Budvi smo to pokazali 2020. godina kada smo zajedno bili ispred suzavaca, šok bombi i pendreka i izdržali ne 15 minuta nego 150 dana i pobijedili diktatora 2020, 2022. i 2023. godine", kazao je Jovanović.On je kazao da je ovo pobjeda ljudi koji su se 30 godina borili protiv Đukanovića.

"Nas je zapala čast da izgovorimo tu rečenicu da je on prošlost, ali ovo je omaž svim onim ljudima koji su 30 godina govorili diktatoru ne, nisu savili kičmu, pognuli glavu, nisu pristali na kriminal i korupciju. Veliko hvala svima", poručio je Jovanović.

Osvrnuo se i na rezultate koji su predsjednički kandidati ostvarili u Budvi u drugom krugu izbora."Bivši diktator Milo Đukanović osvojio je u Budvi ukupno 4.006 glasova, ili 31 odsto, a Jakov Milatović kao kandidat DF-a, Evrope sad, Demokrtske Crne Gore i URE, osvojio 8.728 glasova, ili 68,54 odsto", kazao je Jovanović.