26-11-2022

(VIDEO) Manifestacija Budi u Budvi oduševila sve posjetioce

Manifestacija Budvi u Budvi održana je i ove subote u organizaciji TO Budva, uz bogat program i dobru posjećenost.Riječ je o novoj manifestaciji budvanske Turističke organizacije, koja ima za cilj da u periodu van ljetnje sezone obogati turističku ponudu grada.

Današnji program počeo je u 11 sati kreativnom radionicom "Zlatne boje jeseni" i priredbom OŠ "Stefan Mitrov Ljubiša", a nastavljen je u podne priredbom vrtićana pod nazivom "Moj svijet".

Uslijedio je muzički nastup Milice Radović, Milice Perović, Nikole Karađzića i Ilije Bjelice u 13 sati, a izvedbe "Moj ples" grupe "Sonrisa" i "Maskote u gradu" plesne grupe "Kingdom" održani su u 14 i 15 časova.

Iva Bajković iz TO Budva istakla je da je lokalna turistička organizacija i ovog vikenda pripremila bogat program u saradnji sa osnovnim školama, vrtićima i plesnim klubovima."Organizovali smo lijep vikend, a poslužilo nas je i vrijeme. Radujemo se svakom dječijem osmjehu. Nadamo se da ćemo u narednom periodu imati lijepo vrijeme i pozivamo sve da budu zajedno sa nama u Budvi", kazala je Bajković.

Atmosferu sa Manifestacije Budi u Budvi pogledajte u foto galerijama našeg portala i Turističke organizacije: