26-08-2020

(VIDEO) Maslovar: Ponosna sam na našu odluku o podršci razvoja ženskog preduzetništva

"Kao sekretarka Sekreterijata za privredu, zajedno sa sjajnim timom u prethodnom periodu imala sam priliku da se upoznam sa potrebama naših sugrađana i privrednika. Na osnovu tih potreba izgradili smo snažnu strategiju za razvoj naše opštine koja za cilj ima dobrobit svih građana", poručila je Slavica Maslovar, Kandidatkninja za odbornicu na listi “Dragan Krapović, Budva je naša nacija, Demokrate, Demokratska Crna Gora”.

(VIDEO) Maslovar: Ponosna sam na našu odluku o podršci razvoja ženskog preduzetništva | Radio Televizija Budva

U tu svrhu, kako Malsovar ističe, iz ove koalcije subvencionirali su poljoprivrednike sa 45,000 hiljada eura.



"Budžetom za 2020. godinu, taj iznos smo skoro pa udvostručili. Ova ulaganja su rezultat našeg konstantnog prisustva na terenu i u vašim gazdinstvima. Jer, samo zajedno možemo graditi partnerske odnose i neminovan prosperitet Budve. Kao žena, posebno sam ponosna na našu odluku o podršci razvoja ženskog preduzetništva. Svojim aktivnostima bili smo usmjereni ka Vama, drage sugrađanke, jer je nezamislivo govoriti o bilo kakvom razvoju u kom žene nisu jednako uključene", kazala je.

Ona je istakla i to da se izborila da budžetom za 2020. opredjeli čak 75,000 hiljada eura.

"I to najviše od svih opština u Crnoj Gori. Vama, drage sugrađanke, dugujem posebnu zahvalnost na Vašem interesovanju i volji da zajednički osnažimo naš položaj u društvu. Moja dostupnost za Vas, sugrađani i sugrađanke, je uvijek bila moja obaveza i moj prioritet. Samo tako možemo razvijati Budvu jer Budva je naš grad, jer Budva je naša nacija", zaključila je Maslovar u svom saopštenju.