06-01-2021

(VIDEO) Nagrada TOB-a: Krsmanović najbolji kuvar u 2019. godini

U dodjeli nagrada za najbolje u turizmu u Budvi za 2019. godinu, nagrada za najboljeg kuvara pripala je Bogdanu Krsmanoviću. Kako ja kazao u jutarnjem programu naše televizije ovo priznanje za njega predstavlja krunu dosadašnjeg rada i truda.

(VIDEO) Nagrada TOB-a: Krsmanović najbolji kuvar u 2019. godini | Radio Televizija Budva

Tridesetpetogodišnje iskustvo, rad u mnogim prestižnim hotelima, predavanje u SMŠ „Danilo Kiš“, pohađanje mnogih stručnih seminara, a prije svega, ljubav prema ovom poslu, obilježili su život dobitnika nagrade za najboljeg kuvara Budve u 2019. godini, Bogdana Krsmanovića.

"Nijedan posao nije težak ako se radi sa ljubavlju, pa tako ni moj poziv. Sva svoja umijeća pokušavam da prenesem na nove generacije kulinara i gastronoma i veoma sam srećan što upravo mladi ljudi prepoznaju značaj ovog zanimanja i sve više se opredjeljuju za isti", kazao je Krsmanović za Budva.

Opširnije u prilogu Aleksandre Šljivančanin:



Za 2019. godinu, koja predstavlja jednu od najuspješnijih u istoriji budvanskog i crnogorskog turizma stručni žiri je, na osnovu nominacija pojedinaca i kolektiva, dodijelio 27 nagrada u 26 kategorija, dok u sedam kategorija nije bilo nominovanih.