12-04-2022

(VIDEO) Najmlađi članovi KC Stara Budva uspješno najavili svoj prvi nastup

Najmlađi članovi Kulturnog centra "Stara Budva" juče su ispred Starog grada na platou ispred hotela "Avala" i "Mogren" održali generalnu probu i ujedno najavili svoj prvi nastup koji će biti upriličen u subotu, 16. aprila, u okviru manifestacije "Od Uskrsa do Vaskrsa" u realizaciji TO Budva.



"Djeca su svojom igrom i pjesmom privukla pažnju sugrađana i turista koji su ih nagradili sa velikim aplauzom, tako da su oni to doživjeli kao svoj prvi mini koncert i presrećni su otišli svojim kućama", saznajemo u razgovoru sa umjetničkim rukovodiocem KC Stara Budva Jovanom Martinovićem, koji je sa svojim asistentima Anjom Govedaricom i Anitom Beljkaš izveo ovaj mali performans i samim tim najavio manifestaciju koja će se održati u našem gradu.





Kulturni centar "Stara Budva" će i sa prvim omladinskim ansamblom nastupiti u nedjelju u Kraljevu. Povod je dječiji festival "Abrašević u susret Vaskrsu" koji se održava već peti put u organizaciji KUD "Abrašević".



Očekuje se dolazak djece iz Mađarske, Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Srbije, dok će Crnu Goru predstavljati KC Stara Budva.