03-06-2020

(VIDEO) Pima: Koalicija u Budvi se odavno raspala

Koalicija u Budvi se odavno raspala, poručila je odbornica DPS-a Dragana Pima. Kako je kazala, sada je građanima preostalo još malo strpljenja.



Ubrzo će se, dalje navodi, dokazati da je sadašnja vlast izgubila Budvu.

"Ako je DF-u za utjehu, ipak su na dobitku jer su jači od Demokrata. Poštovani građani Budve, poslanici koji nijesu nijedan dan proveli na svojim radnim mjestima primili su platu. Vi ste jedni druge međusobno optuživali za prevaru, nepotizam i podvalu. Budvom su tri i po godine upravljali ljudi koji jedni drugima ne vjeruju", kazala je odbronica DPS-a.

Tvrdi da je zakon prekršen.

"Bili ste dužni da u roku od 30 dana zakažete sjednicu o razrješenju. Imamo dovoljno kondicije da saslušamo ovo što ste nam priredili. Upzpravamo građane Budve da je namjera organizatora ove sjednice da nastave da krše zakon. Da bi prolongirali trajanje sjednice i da bi bili na funkciju još koji dan", rekla je Pima.

Pima je najavila krivične prijave protiv predsjednika SO Budva Krsta Radovića.

"Nemojte se čuditi krivičnim prijavama. Grubo ste zloupotrebili službeni položaj, ugrozili ste bezbijednost odbornika režirajući sjednicu sa ovim elementima koji nas prate već nekoliko dana, unutar prostora gdje se sjednica održava, isto tako van prostora ovog šatora", kazala je ona.

"Koalicija u Budvi se odavno raspala, i sada pošto je građanima Budve jedino preostalo da pokažu malo strpljenja i isprate do kraja ova dešavanja koja su ravna jednoj blamaži. Kod vas je čak i mržnja prema DPS-u spala, koliko vi mrzite jedni druge. Predsjedniče Skupštine, podnesite džentlmensku ostavku .
Vlast nije vrijedna ovoga što radite", poručila je Pima.