11-04-2024

(VIDEO) Potpredsjednica Jasna Dokić ugostila članove muzičkog takmičenja „Ritam Evrope”

Potpredsjednica Opštine Budva Jasna Dokić danas je u svom kabinetu ugostila članove muzičkog takmičenja "Ritam Evrope" - Davida Makevića, Igora Karadarevića, Nenada Jeremića, Milana Milinkovića i Filipa Ratkovića, kao i ekipu koja je učestvovala i predstavljala Budvu na tom takmičenju.

(VIDEO) Potpredsjednica Jasna Dokić ugostila članove muzičkog takmičenja „Ritam Evrope” | Radio Televizija Budva

Foto: Portal RTV Budva

Sastanak je protekao vrlo uspješno.

"Željela bih da se zahvalim predstavnicima najvećeg regionalnog takmičenja koji su danas došli u naš grad da nam ukažu povjerenje, da nas pohvale, uruče povelju i da našu djecu, djecu koja su igrala u Ritmu evrope i koja su igrala i za Evropu, državu i naš grad, da i njih podrže i uruče nagrade. Moje je zadovoljstvo što sam u prilici da budem sa njima i željela bih ovom prilikom da timu delegacije poželim sreću, a prije svega ovoj divnoj grupi koja je dala sebe i da im kažem da nikada ne odustaju od svog puta, da budu istrajni, da plešu i čime god se u životu bavili da ih prati sreća", kazala je Dokić.



Budva ispisala istoriju

Evropa je sigurna u Budvu, jer kada imate ovakve domaćine, ljude i djecu zasita su i Crna Gora i Evropa sigurne u Budvu. Mi se ovdje osjećamo lijepo. Ovo je najveći televizijski format u Evropi ovoga tipa i upravo će grad Budva biti domaćin dva televizijska prenosa. Do sada nismo imali tu vrstu mogućnosti da imamo jedan grad, a da je odnio dvije pobjede. Budva je ispisala istoriju. Mi ćemo preći i na potpisivanje protokola i ugovora o saradnji jer je bitna uprava ta sigurnost za mlade naraštaje i sve ono što će iz Budve otići na druge nacionalne kanale. Višemilionska gledanost nas očekuje, djevojke i našeg Nikolu očekuje put na Kipar, a takođe ih i očekuje i snimanje spota. Još uvijek nisam ni otišao, a zaista jedva čekam da se vratim ovdje jer sam naišao na nasmijane i prijatne ljude koji su spremni da pokažu da je Budva svjetska metropola", istakao je između ostalog Karadarević.

On je dodao da se pjesna očekuje u naredna dva mjeseca i da će se spot za pjesmu snimati baš u Budvi, na predivnim lokalitetima.

Ekipu iz Budve čine vokali: Lana Pavićević, Iva Otašević, Milica Radović i Nikola Karadžić, kao i plesači: Jana i Filip Savić.