12-01-2021

Vukotić Jelušić: Lokalna samouprava svakodnevno radi sa strankama u skladu sa mjerama

U skladu sa epidemiolokom situacijom u zemlji i naredbom predsjednika Opštine Budva, Građanski biro Sekretarijata za lokalnu samoupravu Opštine Budva radi sa strankama svakog radnog dana u periodu od 8.30 do 11.00 h, dok je radno vrijeme organa uprave do 13 h.

Vukotić Jelušić: Lokalna samouprava svakodnevno radi sa strankama u skladu sa mjerama | Radio Televizija Budva

Kako je kazala za portal RTV Budva sekretarka Sekretarijata za lokalnu samoupravu Opštine Budva Milijana Vukotić Jelušić, na Građanskom birou ne smiju boraviti istvoremeno više od dvije osobe, a obavezno je nošenje maski i dezinfekcija ruku prilikom ulaska u zgradu Opštine.

"U cilju zaštite građana i smanjenja rizika od širenja korona virusa, građanima je omogućeno da svoje zahtjeve i upite organima dostavljaju elektronskim putem na zvanične mail adrese, dostupne na sajtu Opštine Budva www.budva.me na početnoj strani u odjeljku „kontakt“. U izuzetnim slučajevima, moguće je obaviti neposredan razgovor sa starješinama nadležnih službi ili zaposlenima na način što je neophodno prethodno zakazati sastanak i utvrditi vrijeme njegovog održavanja pozivom na dežuran broj na Građanskom birou - 033 451 000 - ili u neposrednom dogovoru sa službenikom ili starješinom organa. Svi telefonski kontakti organa takođe su objavljeni na sajtu Opštine Budva", navela je ona.



Promjenjeni režim rada trajaće sve dok se ne stabilizuje epidmiološka situacija u zemlji

"Promjenjeni režim rada trajaće sve dok se ne stabilizuje epidmiološka situacija u Crnoj Gori, a koristim ovu priliku da zahvalim građanima na razumijevanju i poštovanju mjera, kao i na strpljenju u vezi sa primjenom novog režima rada i procedura komunikacije sa lokalnom administracijom", poručila je Vukotić Jelušić.



D.B.