19-04-2024

Za budućnost Budve: Od trajekta do šetališta - uspjeh Mladena Mikijelja

Mladen Mikijelj, nosilac liste “Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad“ i kandidat za predsjednika Opštine, zajedno sa svojim timom, pokazao je kako jasni rezultati mogu mijenjati budućnost Crne Gore i Budve, saopšteno je iz koalicije koju Mikijelj predvodi na predstojećim lokalnim izborima.


Foto:


Kako su naveli, kroz njihovu posvećenost, Budva je doživjela značajan razvoj u infrastrukturi, ekonomiji i ekološkoj održivosti, stavljajući temelje za svijetlu budućnost.

"Domaćinskim pristupom, Mladen Mikijelj ostvario je značajne rezultate. Vratio je trajektnu liniju Kamenari-Lepetane Crnoj Gori i prihod od nje povećao sa 200.000 eura na 8.000.000 eura. Podigao je budžet Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore sa 4,5 na 24 miliona eura. Izgradio je šetališta na Jazu, u Pržnu i šetalište i trg u Sutomoru, pristan “Velika skela” u Ulcinju, a u toku je izgradnja šetališta “Pet Danica” u Herceg Novom", zaključuje se u saopštenju koalicije “Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad“.