23-04-2024

Za budućnost Budve: Optužbe protiv Nikole Kralja odražavaju najgoru političku manipulaciju od strane DPS-a i njihovih saveznika

Kako se približavamo ključnim izborima koji će odrediti budućnost Budve, važno je razumjeti jedine motive i ciljeve koji stoje iza profesionalnih političara koji pretenduju da vode naš grad. Napad na našeg člana, Nikolu Kralja, od strane „satelit liste“ koja planira koaliciju sa DPS-om, su neosnovane, lažne i dio šire političke igre usmjerene protiv Budve i naše liste, saopšteno je iz koalicije „Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad“.


Foto: Koalicija „Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad“

"Nikola Kralj, čiji integritet i posvećenost Budvi poznaju svi koji ga znaju, na meti je strašnih optužbi. Na sastanku sa taksistom Daliborom Simonovićem, gospodin Kralj je jednostavno i jasno izložio da se pomoć po pitanju njegovog pravnog spora sa Opštinom može jedino rješavati transparentno i zakonito", navode u saopštenju.

Optužbe na njihov račun u koaliciji „Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad“ ocjenjuju na sljedeći način:

"Ovakve akcije su dio kampanje ,,satelit liste“ i njihovih partnera iz DPS-a, koji tradicionalno koriste pritisak i manipulaciju kako bi ostvarili svoje ciljeve. Oni ne biraju sredstva da diskredituju protivnike koji im stoje na putu ka vlasti, koristeći se neistinama i prljavim trikovima kako bi skrenuli pažnju sa svojih sumnjivih aktivnosti i veza."

Navode da stoje iza Nikole Kralja i, kako ističu, svih njihovih članova koji su nepravedno napadnuti.

"Pozivamo sve građane Budve da prepoznaju ove očajničke pokušaje naših protivnika da na štetu naših sugrađana i Budve manipulišu javnim mnjenjem", dodaju u saopštenju.

Oponentima su spočitali nastavak kampanje neistina, te poručili da ostaju fokusirani na pružanje istine i transparentnosti, "zalažući se za pravednu i svijetlu budućnost Budve".

"Na izborima imamo priliku da pokažemo da Budva zaslužuje bolje, zaslužuje liderstvo koje će se boriti za njene prave vrijednosti", kazali su i dodali:

"Svi u Budvi znamo da DPS ne može formirati vlast bez novih fantomskih lista, stoga je dogovorena saradnja sa ,,satelit listom“, sa kojima niko drugi ne želi da sarađuje. Ova koalicija ne nosi ništa dobro, naprotiv, ona prijeti da vrati Budvu u mračno vrijeme izolacije, poniženja i pljačke. Takav ishod izbora možemo da spriječimo samo ako se ujedinimo oko naših ljudi koje svi znamo, cijenimo i poštujemo, umjesto da dopustimo onima kojima je lični interes i vlast jedino važno", poručili su oni.

Kako su naglasili, lista ,,Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad“ je posvećena izgradnji Budve, kao čistog, uređenog grada i odgovorne uprave, grada koji cijeni svakog svog stanovnika i koji pruža sigurnost i prosperitet svima koji ga vole.

"Za razliku od nas, Demokratska partija socijalista (DPS), zajedno sa svojim jedinim mogućim saveznikom ,,satelit listom“, gleda na izbore kao na priliku da se domogne vlasti po svaku cijenu. Ne smijemo dozvoliti ove političke igre i manipulacije. Ovi izbori nisu samo politički događaj. Oni su prilika da se stane na put onima koji žele da iskoriste Budvu za svoje sebične interese. ,,Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad“ znači preuzimanje odgovornosti za sve naše građane, gradnju transparentnog sistema upravljanja koji štiti interese svakog pojedinca, a ne samo odabranih. Stoga vas pozivamo da svojim glasom podržite našu listu ,,Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad“, da zajedno odbacimo pokušaje DPS-a i njihovih saveznika da otmu naš grad i vratimo Budvu njenim pravim vrijednostima - otvorenosti, poštovanju i zajedničkom napretku", zaključuje se u saopštenju.