09-09-2020

Za Damjana: Humanitarni basket turnir

Humanitarni basket turnir, u organizaciji omladine Petrovca, biće održan 13. septembra na poligonu petrovačke Osnovne škole "Mirko Srzentić" sa početkom u 18 časova.



Kako su naveli u saopštenju, turnir će biti eliminacionog karaktera, učešće po ekipi je 20 eura, a prijave se mogu vršiti putem direktne poruke na profilu @podrškadamjanu, ili na kontakt tel. 00382 69 706 034. Iste se mogu poslati do večernjih sati subote, 12. septembra.


Damjan Ranitović, porijeklom iz Bara, nedavno je napunio 18 godina, ali svoje punoljetstvo umjesto slavljem započeo je hemioterapijom. Njemu je dijagnostifikovan Juingov sarkom, maligni tumor kostiju, pa će borba sa tom opakom bolešću biti dugotrajna.

Podsjetimo, donatorske kutije postavljene su još prije desetak dana u svih šest Mega marketa u Budvi, kao i u restoranu "Perla Budva" a naši sugrađani mogu u skladu sa svojim mogućnostima da pomognu Damjanu, jer svaka pomoć je dobrodošla kako bi se izborio sa ovom opakom bolešću.

Damjan se trenutno nalazi na liječenju u Beogradu, a kako bi se nastavili dalji medicinski tretmani potrebna su značajna finansijska sredstva.

Takođe, uplate se mogu izvršiti na broj žiro - računa: 565-0200100011050-32 (Lovćen banka), na ime Vjera Ranitović