01-02-2019

Zdravko Čolič večeras otvara Praznik mimoze

Jubilarni 50. Praznik mimoze biće otvoren koncertom Zdravka Čolića, a novina programa je manifestacija “Ljubav u vrijeme mimoze”, rekao je direktor turističe organizacije Herceg Novi Pavle Obradović.

Zdravko Čolič večeras otvara Praznik mimoze | Radio Televizija Budva

Obradović je istakao da su planirane brojne fešte, kulturni i sportski događaji, te dodao da su marketinške aktivnosti na promociji 50. Praznika odavno počele.

“Sve smo učinili da koncert uspije, a jedino se uzdamo u boga i malo sreće da ne bude velike kiše”, naveo je Konjević.

Organizatori očekuju rekordan broj posjetilaca, nakon svega što su posljednjih mjeseci učinili u promociji ove jedinstvene zimske manifestacije.

Direktorka Herceg festa Gordana Porobić Krcunović kazala je da će Herceg Novi biti evropska festivalska pozornica narednih 50 dana, tokom kojih će biti priređeno 60 različitih programa.

“Program je estetičko bogatstvo za sve ukuse i čula, jer nudi od pučkih manifestacija do sportskih programa i kulturno-umjetničkih sadržaja. Lijepa vijest je i da će 8. februara biti promovisana poštanska markica povodom 50 godina Praznika mimoze”, dodala je ona.

Na prvom maskenbalu nastupiće “OK bend”, a na završnom u hotelu “Park” bivša članica grupe “Kolonija” Indira.

“Bal pod maskama” biće održan u hotelu “Lazure”, a nastupiće “Frajle”, a maskenbal će biti održan i u hotelu “Palmon bejy”.

Na manifestaciji “Ljubav u vrijeme mimoze”, 7. marta, nastupiće pjevač Saša Matić, a dan kasnije Kaliopi.

Jubilarni 50. Praznik mimoze će naredne godinine trajati 50 dana, od 2. februara do 22. marta.