28-10-2015

Zdravko Čolić za Novu godinu u Budvi!

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa predstavnicima turističke privrede Budve, održala je konfereciju za novinare 28. oktobra u 11h, u hotelu “Budva” u Budvi.

Zdravko Čolić za Novu godinu u Budvi! | Radio Televizija Budva

Na konfereciji je predstavljen bogat program Nove 2016. godine kako na trgu ispred Starog grada tako i u budvanskim hotelima.

“Novogodišnji program u Budvi nisu samo velika pjevačka imena. Naš program je mnogo više od toga, Javni doček Nove godine u Budvi je izrastao u događaj bez koga se Budva više ne može zamisliti, događaj po kome je Budva prepoznata u regionu. Nova godina u Budvi je brend! Pored večernjih nastupa velikih muzičkih imena, organizujemo dnevni koncert klasične muzike i dječiji program.” - istakla je direktorica Turističke organizacije opštine Budva, Jelena Rađenović.

U nastavku je predstavljen i kompletan program kome se svakako posebno posvećuje pažnja, posebno u dijelu davanja prostora crnogorskim izvođačima.

Ove godine program će početi 31. decembra koncertom grupe „Perper“ nakon kojih će uslijediti novogodišnji spektakl uz najveću zvijezdu regiona, Zdravka Čolića. Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima. U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupiće Danijel Alibabić i jedan od najpopularnijih muzičara regiona, Gibonni. Tu nije kraj, 2. januara u večernjim časovima nastupiće Vanja Radovanović, a novogodišnji program na trgu zatvoriće potpuno jedinstveni hor - „Viva Vox“. U saradnji sa budvanskim bioskopom “Cadmus Cineplex” osmišljen je i poseban program za najmlađe, koji će podrazumijevati predstave, projekcije animiranih i igranih filmova za djecu svih uzrasta, a dva programa dnevno biće besplatna.

Ništa manje atraktivan program pripremili su i budvanski hoteli.

Tako je Maja Vukićević, menadžer za odnose s javnošću hotela “Splendid Resort&SPA”, predstavila novogodišnje pakete koji će se kretati od 290 eura do 380 eura u zavisnosti od broja noćenja sa uključenom svečanom večerom, goste će zabavljati Toni Cetinski, Haris Džinović, bend “Charter“ kao i orkestar Žutog Serhatlića.

Vesna Lagator, menadžer za odnose s javnošću HG “Budvanska rivijera”, najavila je trodnevni aranžman u hotelu “Palas” po cijeni od 390 eura po osobi, a tokom trodnevnog boravka u Palasu, goste će zabavljati: Šaban Šaulic, grupa “Colonia”, Goran Karan, Saša Matić, grupa “Parni Valjak” i orkestar Aca Sofronijevića.

Marko Ivančević, menadžer za manifestacije hotela “Queen of Montenegro“, predstavio je novogodišnje pakete u taverni “OJ HA“ po cijenama od 90 eura 31.12., 60 eura 01.01. i 30 eura 02.01., a goste će zabavljati ansambl “Prijatelji”, Ema Čivović, Vesko Belada kao i orkestar “Dobri momci”.

Jovana Đukanović, direktor prodaje hotela “Avala ”, predstavila je novogodišnje pakete hotela koji se kreću od 230 eura do 560 eura, a sve prisutne će zabavljati domaći bend sa internacionalnim repertoarom.

Na održanoj konferenciji, među prisutnim posjetiocima našli su se najeminentniji mediji Crne Gore, kao i učesnik novogodišnjeg programa na trgu, Danijel Alibabić.

Ova pres konferencija označava početak intenzivne medijske kampanje koja će se sprovoditi u čitavom regionu i, očekujemo, rezultiraće posebnim izdvajanjem Budve kao centra lijepih dešavanja i dolaskom mnogobrojnih turista na budvansku rivijeru u zimskom periodu.