20-08-2020

Andrić: Vaše prethodnike Buljarica nije interesovala, pretvorili je u deponiju "velikih investitora"

"Drago nam je da se perspektivni i "ugledni" podmladak DPS-a iz Petrovca sjetio da postoji i prostor Buljarice u Opštini Budva. To me posebno raduje, budući da njihove partijske prethodnike Buljarica uopšte nije interesovala i da su je pretvorili u deponiju njihovih "velikih" investitora", poručio je Marko Andrić, kandidat za odbornika na listi "Dragan Krapović- Budva je naša nacija-Demokrate- Demokratska Crna Gora" u odgovoru na današnje reagovanje Marka Vujačića (DPS).



"Lijepo je kada vidite kako suprotna DPS strana "napreduje" i da za početak konačno potpisuje svoja saopštenja. Znamo da je to teško jer iziskuje lični kredibilitet potpisnika koga je sve teže naći u njihovim redovima, iako ta osoba često nije autor istog kao što je slučaj ovoga puta", naveo je Andrić.

Kako je istakao, kada politički oponenti već pokazuju interesovanje za ovaj prostor bilo bi pošteno da makar na svojoj listi imaju nekoga iz Buljarice, koji će, naveo je, na adekvatan način zastupati interese svojih komšija.

"Ovako se stanovnici Buljarica opravdano boje da bi njihove problemezastupala osoba koja je poznata po problemima u komunalnom preduzeću", piše u reagovanju.

Čišćenje kanala i starog izlaza u more, podsjeća Andrić, ideja je i projekat "naše vlasti, koja je pokušala da ga realizuje u saradnji sa JPMD."

"Vi to dobro znate, a mnogo je važnije da to znaju i Buljaričani koje ste pred svake izbore zamajavali lažnim obećanjima koja su trajala tačno do dana posle izbora. Inače, podsjetio bih moje drage komšije da JP Morsko dobro nije uspjelo čak ni da vrati pijesak na plažu koji je more izbacilo na parking, uprkos svim uredno dostavljenim dopisima. Uspjeli smo u namjeri da dobrotu i gostoprimstvo mještana proširimo na cio svijet zahvaljujući festivalu "Sea dance" koji je umnogome uticao na razvoj Buljarice. Njihovim bajkama o budućnosti Buljarice ne vjeruje više niko jer su svojim neradom dokazali da jedini potencijal koji vide na tom prostoru jeste broj glasova koje njihova lista može da pokupi. Međutim drage komšije, vi dobro znate da prepoznate ozbiljne i odgovorne ljude koji nude konkretna rešenja, koji su u protekele četri godine bili uvijek tu za vas. Zato 30. avgusta stanovnici Buljarice neće imati dilemu. Podržaće našu listu, zbog svoje djece, zbog Buljarice, zbog Budve, jer Budva je naša nacija!", zaključio je on.