06-03-2024

Budva ove godine ima svog predstavnika u Survivor-u!

Ognjen Dimić ostao je dosledan svojoj želji, upornost se isplatila i za sada jedini Budvanin ponosno predstavlja sebe, svoju porodicu i zemlju u dalekoj Dominikanskoj republici.

Budva ove godine ima svog predstavnika u Survivor-u! | Radio Televizija Budva

Foto: Surviver

Ognjen je rođen je 22.06.1998. godine na Cetinju. Završio je SMŠ "Danilo Kiš", smjer turistički tehničar. Diplomirao je DIF u Beogradu.

Kažu više medalja nego godina, ali ne znaju o tome koliko je bio trnovit put o kom je govorio, i onda kada je zaista bilo teško Ognjen nije odustajao već je ponosno, sa osmjehom, koračao dalje, siguran u sebe i pobjedu. Sa tim ciljem i istom željom se prijavio za ovo televizijsko takmičenje.

Survivor u ovoj režiji, emituje se treću godinu za redom, a takmičiće se crveni protiv plavog tima.



Ognjen je sportista iz našeg grada, koji svoju sportsku karijeru započinje već od malih nogu, u sportovima kao što su džiu džicu i karate.

Vaterpolo je trenirao dugi niz godina, odnosno od 2007. do 2017. godine, i ponosno predstavljao Plivački i vaterpolo klub Budva na brojnim manifestacijama i takmičenjima. Od 2017. godine počinje da se bavi plivanjem, takođe u našem klubu, gdje učestvuje na manifestacijama i humanitarnim akcijama kao što su: "Montenegro open" 2017, 2018. i 2019. godine. Učestvovao je i u budvanskom plivačkom humanitarnom maratonu "Openwater" 2020. godine kao i na Međunarodnom memorijalnom plivačkom mitingu u Trebinju 2017. i 2018. godine. Odlikovan je medaljom "Zlatni orlando" u Dubrovniku 2017. i postigao uspjeh na takmičenju "Svi na Banj 6" u Kotoru.



Podržimo zajedno našeg građanina, i poželimo mu dobre i fer plej igre i vedro nebo nad Karipskim morem.

Za sve dodatne informacije možete pratiti njegov instagram profil @dimicognjen44.

Survivor možete pratiti svakog radnog dana na kanalu Nova M od 23h, Nova S od 21.30h i Nova TV od 22.15h.


D.Č.