29-02-2024

(FOTO/VIDEO) Održana svečana priredba u čast Dana OŠ „Stefan Mitrov Ljubiša”

U Osnovnoj školi „Stefan Mitrov Ljubiša” u Budvi danas je održana priredba u čast Dana škole, uz bogat program koji su pripremili učenici od I do IX razreda, uz mentorstvo i podršku nastavnika.

(FOTO/VIDEO) Održana svečana priredba u čast Dana OŠ „Stefan Mitrov Ljubiša” | Radio Televizija Budva

Foto: Portal RTV Budva

Nakon intoniranja državne himne, prisutnima se obratio direktor škole Novak Ljubanović, koji je svima poželio dobrodošlicu.

„Čast mi je što na današnji dan slavimo rođenje slavnog Stefana M. Ljubiše i Dan naše škole. Dva vijeka su samo dva trena vječnosti u kojem će živjeti djelo našeg Ljubiše, noseći generacijama poruke o moralnim vrijednostima, veličini ljubavi, porodice i prijateljstva, kao i idealima slobode domovine i naroda. Zato smo danas u svečanom raspoloženju i poručujemo svima da ćemo čuvati i poštovati sjećanje na Ljubišu”, kazao je Ljubanović.Nakon obraćanja direktora, uslijedio je nastup učenika škole, violiniste Vasilija Hadžića uz klavirsku pratnju pijaniste Nikole Vučkovića.Dan škole je obilježen kulturno-umjetničkim programom sačinjenim od pjesme, narodne igre, plesa, i recitacija.


Foto: Portal RTV Budva


Foto: Portal RTV Budva


Foto: Portal RTV Budva

M.O.