15-09-2015

Nataša Milosavljević je Mis Crne Gore!

Nataša Milosavljević iz Herceg Novog pobjednica je takmičenja za najljepšu Crnogorku – Miss Monte 2015, odlučio je žiri na čijem je čelu bila predsjednica opštine Herceg Novi Nataša Aćimović.

Nataša Milosavljević je Mis Crne Gore! | Radio Televizija Budva

Nataša je prije dvije godine učestvovala na takmičenju Miss Model of the World u Kini i bila među 10 najljepših djevojaka svijeta. Ovogodišnja missica je i dobitnica stipendije UDG.

Prva pratilja je Podgoričanka Katarina Keković, a mis šarma Kristina Đurković. Kristina Mitrović i Milica Milačić su ponijele titulu TV lice, dok je Mis fotogeničnosti, prema ocjeni žirija novinara Elma Hot iz Bara kojoj je pripala i titula Filmsko lice.

Marijana Jošović je "Mis interneta", a Anđela Tešić, Lara Pejić i Marijana Kaserić dobiće priliku da se predstave u modelingu.

U finalnoj večeri devojke su se predstavile u vjenčanicama kreatorke Vladanke Celić, potom u kupaćim kostimima brenda "Il cuore", i na kraju u toaletama kreatorke Sonje Bober.

Miss Crne Gore predstavljaće našu zemlju na izboru za Mis svijeta u Londonu koji će se održati u decembru, prva pratilja ide na Miss Universum u januaru 2016, Pokrovitelji manifestacije su Opština i TO Herceg Novi, prenose vijesti.me.