01-04-2024

Sajam namještaja u Budvi od 3. do 7. aprila

Sajam namještaja predstavlja najveći poslovni događaj u oblasti drvne indrustrije i industrije namještaja u Crnoj Gori. Jadranski sajam nudi uspješnu platformu za kvalitetnu prezentaciju i promociju novih proizvoda, i trendova u dizajniranju namještaja.



"46. Sajam namještaja okuplja kompanije koje se bave proizvodnjom i prometom namještaja za stanovanje, opremanjem objekata, stilskim i klasičnim namještajem, baštenskim namještajem, kao i projektovanjem enterijera i izrade namještaja po mjeri. Prisustvo kompanija i proizvođača iz inostranstva, kolektivni nastupu i organizaciji regionalnih i državnih privrednih komora, strukovnih udruženja i agencija, dodatno afirmiše međunarodni karakter i podstiče internacionalizaciju i poslovanje kompanija", saopštili su organizatori.

Kako je najavljeno, Jadranski sajam će u saradnji sa držanim i stručnim institucijama, kao i izlagačima, kreirati kvalitetan program manifestacije, koji će dodatno uvećati zadovoljstvo i benefite učešća na 46. Sajmu namještaja.