14-06-2024

U Dominikanskoj republici najviše falila majka, ipak Dimić bi uvijek ponovio Survivor

Budvanin Ognjen Dimić učestvovao je u zabavnom takmičarskom šou "Survivor", Dimić po zanimanju fitnes trener i boravio je 100 dana u Dominikanskoj republici gdje je pokazao umnu i fizičku snagu.

U Dominikanskoj republici najviše falila majka, ipak Dimić bi uvijek ponovio Survivor | Radio Televizija Budva

Foto: Survivor

"Sve što se dešavalo tamo bilo je prenaglašeno i evo poslije desetak dana treba mi još malo vremena da mi se slegnu utisci", kazao je on gostujući u Jutrom iz Budve na TV Budva.

Na drugaricin nagovor prijavio se za učešće u Surviror-u.

"Mislio sam da neću ići ali su me pozvali četiri dana pred početak. Bilo je puno izazova, ali i uspomena, prelijepo iskustvo zaista i Dominikanska republika je predivna, ja sam osvojio četvrto mjesto što je dobar rezultat ostao sam do pred sam kraj i zaista ću ovo iskustvo pamtiti cijelog života", kazao je Dimić.

Učešće bilo test mentalne i fizičke snage.

"Ja sam smršao 14 kilograma za sto dana, ono što se vidi na televiziji je samo 20 posto onoga svega što se nama dešava, ostalo je dosta onako stresno, nedostatak spoljnog svijeta, porodice, hrane, nije lako, naročito u prvih 10 dana", ističe on.

Najviše mu je nedostajala majka.

"Najviše mi je nedostajala majka, ali uspio sam to da iskanališem na svoj način i da se fokusiram na igru, kako bih ostavrio dobre rezultate", kazao je Dimić.

Najteže su mu padali međuljudski odnosi i nedostatak slobode.

"Svi su bili divni prema nama, ali ipak konstantno smo bili pod nadzorom i planom i bez neke lične slobode jer ipak smo tu bili zbog emsisije i pravila su se morala poštovati", ističe on.


Foto: Survivor

Lijepi trenuci ipak su zauvijek dio njega i sve bi ponovio.

"Sada da me neko pozove da se vratim istog sekunda bih otišao, negativne stvari se brzo zaborave, a uspomene sa tim ljudima i nedaće koje smo preživjeli zajedno zaista su nas zbližile i zauvijek će biti dio mene. Moji utisci su pozitivni, borba se ipslatila, a zauvijek sa sobom nosim bezbroj lijepih momenata koji se mogu doživjeti samo tamo, takođe u sjećanju ostaje i hrana koju smo dobijali kao nagradu, a koja tamo itekako znači, ali i druženje, kada smo na okupu pričamo o pordicama i družimo se, jedan od najljepših momenata takođe bio je video call sa porodicom", ističe Dimić.

Komentari podrške od sugrađana ne izostaju, a Dimić se ovim putem svima zahvaljuje na praćenju i pozitivnim reakcijama.