19-01-2021

Asocijacija mladih SNP Budva: Purić prije izbora tražila odborničko mjesto da preleti u NSD

Iz Asocijacije mladih Socijalističke narodne partije (SNP) Budva optužuju bivšu potpredsjednicu Nadu Purić da je radi ličnih interesa napustila tu partiju, te da je prije lokalnih izbora tražila odborničko mjesto, kako bi nakon toga, kako navode, preletjela u Novu srpsku demokratiju ( NSD).


Foto: Asocijacija Mladih SNP Budva

Saopštenje prenosimo integralno:

Profesorka, Kao Vaši bivši đaci, dolazili smo i pažljivo slušali predavanja o psihologiji. Ako je to nauka koja se između ostalog bavi ljudskim osobinama, onda je ovo onaj momenat kada učenik prevaziđe svog učitelja.

Umjesto da kao školovani psiholog i pedagog, bude za primjer mlađim političkim naraštajima, profesorka je imala za cilj odborničko mjesto na listi “Za Budućnost Budve”, a zatim da uzme mandat i “preleti” u NSD.

Poražavajuća je okolnost da sve ovo dolazi od osobe koja iza sebe ima četvrt vijeka karijeru profesora psihologije.

Razočarana tim neuspjelim planom, ponaša se pogubljeno i transparentno traži poslove za članove familije, upustila se u potragu zbrinjavanja svojih interesa i pronalazi “sreću” u NSD. Kao što je i sama rekla da je ideje ne interesuju već samo lični interes. Profesorka, sigurni smo da ste sa dva donijeta potpisa prije izbora puno doprinijeli u padu odlazećeg režima, a i u jačanju partije čiji ste već sada član.

Zahvaljujemo Vam se što ste na kraju pokazali svoje pravo lice i nadamo se da će Vaši bivši i sadašnji učenici učiti na Vašim greškama. Takodje iskreno se nadamo da u školstvu nema puno profesora kao što ste Vi, jer je ovo pokazatelj Vaše iskrenosti i ljubavi prema pedagoškom poslu, kakav je posao profesora.

Shodno temi, Meša Selimović je najupečatljivije pisao o jednoj ljudskoj osobini koja podsjeća na ovu besramnu situaciju: “Ulizice – to su za mene najgori ljudi na svijetu, najštetniji, najpokvareniji... Dok njih bude nema sreće na svijetu, jer će uništiti sve što je istinska ljudska vrijednost”.

Profesorka, od srca Vam želimo da svi Vaši lični interesi budu ispunjeni, kad ako ne sad? Želimo Vam svako dobro u životu. Takođe, duboko se zahvaljujemo predsjedniku Opštine jer temeljno čisti naše žito od kukolja.