16-10-2018

Autobusi Mediteran Expresa od juče saobraćaju po zimskom redu vožnje

Autobusi Mediteran Expresa od juče saobraćaju po zimskom redu vožnje, na relaciji Budva - Sveti Stefan - Budva i Budva - Petrovac – Budva, kazao je ispred Mediteran Expresa, Ivo Đuranović.

Autobusi Mediteran Expresa od juče saobraćaju po zimskom redu vožnje | Radio Televizija Budva

"Svake godine u ovom periodu dođe do promjene reda vožnje i prelazimo na zimski režim. Što se tiče polazaka za Sveti Stefan prvi autobus kreće u 6 sati ujutro, poslednji u 22 časa. Sa Svetog Stefana je pomjeren zbog đaka i prvi polazak je u 6 i 20, a poslednji u 22 i 30. Saobraćamo kroz Miločer i izlazimo na glavnu magistralu", rekao je Đuranović.

Od 6 do 9 ujutro autobus ide na svakih pola sata. Od 9 do 17 časova na svakih 20 minuta, a od 17 do 22 časa na svakih pola sata.

Što se tiče linije za Petrovac i Buljaricu prvi polazak iz Budve je u 6 sati ujutro, a poslednji u 21 i 10. Iz Petrovca u 6 i 40 iz Buljarice u 6 i 50, a poslednji iz Petrovca je u 22 i 10 sati.

Sve informacije kako je kazao Đuranović mogu da se dobiju u kancelarijama ovog peduzeća, kao i na stajalištima gdje su ispisani redovi vožnje.

Nabavka novih autobsa je u planu a trenutno na relaciji Budva-Sveti Stefan saobraćaju tri autobusa i Budva-Petrovac jedan autobus. Tu su i đačke linije prema Blizkućama i Svetom Stefanu kao i linija prema Markovićima, Lapčićima i Poborima.