31-03-2023

Bečić: Naša čast nije za prodaju, naša sloboda nije za trgovinu, naša budućnost nije za izdaju

"Poštovani građani Crne Gore, danas stojim pred vama kao predsjednik Demokratske Crne Gore, ali prije svega kao ponosni građanin naše zemlje. Ovo nije samo još jedna predizborna kampanja, ovo je borba za našu slobodu, našu budućnost i našu čast", poručuje se u saopštenju Demokratske Crne Gore koje potpisuje predsjednik Alaksa Bečić.

Bečić: Naša čast nije za prodaju, naša sloboda nije za trgovinu, naša budućnost nije za izdaju | Radio Televizija Budva

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Čast je ono što nas definiše kao ljude i kao narod. U nedjelju se suočavamo sa izborom između poštenja i korupcije, između slobode i diktature, između par ekstremno bogatih porodica i časti Crne Gore.

Naša čast nije za prodaju, naša sloboda nije za trgovinu, naša budućnost nije za izdaju. Zato vas pozivam da zajedno sa mnom, Jakovom Milatovićem i svim drugim ljudima, dignemo glas protiv režima koji je decenijama uništavao našu zemlju, i vratimo joj čast koju zaslužuje.



I zato, moja poruka je jednostavna: glasajte za broj 2, za našu zemlju, za našu čast, za našu slobodu, za našu budućnost, jer mi, Demokrate, ne priznajemo nikakve prepreke u borbi za čast i slobodu. Mi ne pristajemo da naša država bude talačka i da se obračunavamo sa prošlošću umjesto da gradimo budućnost Crne Gore.

Hvala vam za svu podršku koju nam dajete u borbi za čast Crne Gore i vidimo se na izborima 2. aprila, da zajedno pobijedimo za našu Crnu Goru!

Uspjećemo zajedno! ČASTI MI!