15-03-2016

Besplatna Reiki radionica u Porto Montenegru

Besplatna Reiki radionica, o osnovama tehnike za oslobađanje stresa, punjenje pozitivnom energijom i pozitivnom uticaju na okruženje, održaće se u srijedu 16. marta, sa početkom u 18:30h, u Jahting klubu Porto Montenegra (Dom Vojske). Svi posjetioci će imati prilike da se informišu i o obuci za prvi nivo Reiki metode, gdje se može dosegnuti nivo Reiki praktičara, koja će biti organizovana već u subotu i nedelju 19. i 20. marta na istom mjestu.

Besplatna Reiki radionica u Porto Montenegru | Radio Televizija Budva

Sertifikovani Master učitelji Reikija Milica Nikolić i Dejan Petrović objasniće metode isceljivanja tehnikama tradicionalne medicine, koja se u svijetu odavno koristi uporedo sa klasičnom medicinom, kao sredstvo za unapređenje zdravlja i harmonizacije. Reikijem se naziva Univerzalna životna energija koja teče oko nas i u nama, i predstavlja tehniku kanalisanja te energije u svrhu isceljenja, harmonizacije čitavog našeg bića i života.

“Zahvalni smo Porto Montenegru što nas je još jednom ugostio, radujemo se i trećoj Reiki radionici i nadamo se već ustaljeno dobrom feedback-u, kao značajnom pokazatelju razvitka ličnih potencijala u Crnoj Gori“, rekao je Dejan Petrović, učitelj reikija.

U nizu dobrobiti reiki metode izdvaja se oslobađanje od stresa, pozitivan stav i energija, jačanje imuniteta, eliminisanje toksina i drugih štetnih materija iz organizma, uspostavljanje ravnoteže tijela i duha, podizanje nivoa svijesti, podsticanje samoostvarivanja, razvoj postojećih i novih talenata i postizanje ciljeva.

Broj mjesta je ograničen, te svi zainteresovni mogu potvrditi svoje prisustvo putem e-maila na: reiki@lava.rs ili na broj telefona: 067 367 390. Putem ovih kontakt detalja svi zainteresovani novinari mogu zakazati razgovor sa učiteljima Reikija.