18-08-2020

Bjelica: Osuđivana lica iz školskog odbora zamijenila osmijeh djeteta osmijesima šefova OKG-a

"Da „mašina“ DPS-a daje svoje poslednje trzaje, najbolje možemo vidjeti na primjeru direktora Osnovne Škole „ Mirko Srzentić“ u Petrovcu, Miodraga Šćepanovića. Praksa ucjene sigurnih glasova nastavljena je u Petrovcu u punom kapacitetu. On je glavna perjanica već poznate loše i katastrofalne prakse političkih malverzacija", kazao je Željko Bjelica, kandidat za odbornika sa liste „ Dragan Krapović – Budva je naša nacija - Demokrate -Demokratska Crna Gora „



Iako mnogim Petrovčanima, kako navodi, nije jasno kako je njihova sugrađanka izgubila u trci sa protiv zakonito izabranim Miodragom Šćepanovićem, danas je, dodaje Bjelica, svima jasno da je on na tu funkciju postavljen kao partijski vojnik sa jasnim partijskim ciljem.


"Od budućnosti naše djece, kojoj treba obezbjediti bolje uslove školovanja, njemu je daleko važnija budućnost njegove partije. Umjesto što trči naokolo sa spiskovima i hvata ljude za rukav, bilo bi bolje da se pojavio na sjednici Skupštine opštine kada se raspravljalo o radu i budućnosti škole. Jer, ta opština je za razliku od Vlade koja je pokazala potpunu nebrigu, renovirala školsku fiskulturnu salu na radost naših mališana", kazao je.

On je istakao da je očigledno da su osuđivana lica koja su oštetila Budvu, a nalaze se u školskom odboru, kreirala ovakvu atmosferu u kojoj se osmjeh djeteta zamjenjuje osmijehom šefova OKG-a.

"30. avgust je prilika da jednom zauvijek porazimo ovako lošu praksu i glasate za budućnost naše djece, bezbrižnost prosvjetnih radnika koji svoj posao treba da obavljaju u miru. Jer Mir je naša nacija, Budva je naša nacija!", zaključio je Bjelica.