28-09-2023

Boćari Maina u subotu gostuju Istri u 1/4 finalu Lige šampiona

Boćari Maina u subotu gostuju Istri u Poreču u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona. Duel je na programu od 15 časova.


Foto: BK Maini

U prvom susretu, 9. sepmtebra u Budvi Maini su pobijedili favorita iz Hrvatske rezultatom 13:9 i priželjkuju prolaz u polufinale.

"Poštovanje prema aktuelnom prvaku Hrvatske i našim prijateljima iz Poreča ćemo ostaviti pored terena i u borbu za prolaz na fajnal-for Lige šampiona ući maksimalno motivisani sa željom da
opravdamo pobjedu iz prve utakmice koja se igrala na našim terenima u Budvi. Svjesni prilike za istorijski uspjeh našeg kluba na put krećemo hladne glave, mirne ruke i rasterećeni bilo kakvog imperativa. Naš klub čine momci koji srcem igraju za naše boje i kojima je prijateljstvo i druženje na prvom mjestu i oni su naša najveća snaga. Da bi se sve kockice posložile kako treba za to su zaduženi naši prijatelji koji nesebično pomažu da održimo pravi kurs godinama unazad", kazali su iz BK Maini i zahvalili se Opštini Budva, Turisitčkoj organizaciji opštine Budva i drugim organizacijama koje im godinama pomažu.