04-03-2020

Boljačin do: Mještani i dalje apeluju na zapuštenost naselja

Iako smo već jednom reagovali na pisanje sugrađana iz naselja Boljačin do nadomak Budve, mještani ne prestaju da apeluju na nadležne da obrate pažnju na ovaj dio grada jer kako kažu "i ovo je Budva".

Boljačin do: Mještani i dalje apeluju na zapuštenost naselja | Radio Televizija Budva

Najveći problem X ulice u naselju Boljačin do koja sa jedne strane izlazi na raskrsnicu kod nekadašnjeg "Gugi stovarišta", a na drugu na manastir Podmaine, jeste otpad koji se kako mještani kažu ne odvozi redovno, a sa druge strane krive i jedni druge zbog skladištenja kabastog otpada tamo gdje mu nije mjesto.



Osim otapada veliki problem mještanima ovog naselja pričinjava i ono sa čim se Budva susreće već duži niz godina, a to je problem mjesta za parking.



"Ovdje ima više automehaničarskih radionica, čiji su vlasnici uzurpirali ulicu starim automobilima koji nijesu u voznom stanju i automobilima koji čekaju red za popravku" kaže mještanin.



On je dodao i to da je situacija u naseljima koja su malo izmještena iz Budve skoro svuda ista, te apelovao da se obrati pažnja na prigradske sredine jer kako kaže "i to je Budva".