16-04-2020

Budvanska rivijera jedna od nagrađenih od Privredne komore CG

Laureati nagrade Privredne komore Crne Gore za 2019. godinu su: za uspješno poslovanje – Hotelska grupa “Budvanska rivijera” i Mesna industrija “Goranović”, za društvenu odgovornost – Crnogorski elektrodistributivni sistem, za inovativnost – MTEL, te za unapređenje menadžmenta – Dragan Bokan, predsjednik Odbora direktora kompanije Voli Trade.



Odluku o laureatima donio je Odbor za dodjelu nagrada Privredne komore Crne Gore, na elektronskoj sjednici, a na osnovu konkursa koji je bio otvoren do 16. marta 2020. godine.

Budvanska rivijera je najveća hotelska grupacija u Crnoj Gori, u čijem sastavu posłuju hoteli "Mogren" i "Aleksandar", rizort "Slovenska plaža", te "Palas" i "Castellastva” u Petrovcu, sa ukupno 1.656 smještajnih jedinica.


Foto: waytomonte

“Brendiranjem svog turističkog proizvoda HG Budvanska rivijera je uspjela da se dobro pozicionira na turističkoj mapi Evrope, doprinoseći atraktivnosti naše turističke destinacije i otvaranju novih tržišta. Kontinuirano investiraju u podizanje kvaliteta usługe, što za rezultat ima rast zadovoljstva sve zahtjevnijih gostiju”, kazali su u PKCG.

Kako su dodali, objekti Budvanske rivijere pružaju najrazličitije usluge odmora, rekreacije, zabave i opuštanja, a svi su prepoznatljiviji i u kongresnom turizmu.

“Odnos prema okolini i poslovanje u skladu sa trendovima održivog razvoja veoma su važni za Budvansku rivijeru, a velika pažnja se posvećuje očuvanju i afirmaciji kulturno istorijskih vrijednosti. Jedna su od rijetkih crnogorskih kompanija potpisnica Globalnog etičkog kodeksa za turizam, povelje koju je ustanovila Svjetska turistička organizacija”, navode u PKCG.





Izvor: Cdm