12-05-2021

Carević: Saradnjom sa "Air Serbia" previsoku cijenu karte svesti na prihvatljivu svim građanima

Predsjednik Carević istakao je da po pitanju turističke sezone čekanja više nema, te da ukoliko želimo uspješnu sezonu, svi moramo biti na visini zadatka. Akcenat je stavio na imunizaciju, naglasivši da kao turistička zemlja i narod koji živi od turizma moramo biti odgovorni kako prema sebi tako i prema gostima.

Carević: Saradnjom sa

Budva i CG visokopozicionirani u regionu


"Tokom boravka opštinskog tima na čelu sa mnom u Srbiji i Republici Srpskoj, dobili smo podršku i obećanje, ali i saznanje da smo visokopozicionirani u regionu kao destinacija za koju se turisti odlučuju za odmor. Budva je slobodno mogu reći na prvom mjestu, a te benefite smo osjetili i tokom minulih praznika", istakao je.

Predjsednik najavio vakcinaciju

"Na svemu bi se trebalo raditi brzo i efikasno, budući da je sezona već počela. Imunizacija stanovništva je u toku, na to svakako treba staviti akcenat, a koliko sam upućen to za sada teče po planzu. To je i ono što je najvažnije u ovom momentu, a evo i sam ću se vakcinisati u narednih dva danas", kazao je predsjednik lokalne samouprave.

On je napomenuo i to da se očekuje saradnja sa avioprevoznikom "Air Serbia", kako bi se za sada previsoka cijena karte svela na cijenu prihvatljivu svim građanima.

"Mi često dozvolimo sebi luksuz da nas sezona kao turističku zemlju iznenadi, a ja sam reko i ranije, a evo i ponoviću, zemlja koja živi od turizma, pripremu sezone treba da počne istoga dana kada isprati svog posljednjeg gosta", zaključio je Carević.

D.P.