24-06-2019

Dan otvorenih vrata najveće svjetske aviokompanije Emirates u Budvi

Neoporezivi prihodi, besplatni smještaj u Dubaiju, kao i prevoz od i do radnog mjesta, ali i zdravstveno i dentalno osiguranje te ono najvažnije, mjesečna plata od oko 2.100 eura, samo su neke od pogodnosti rada za Emirates koji u Crnoj Gori traži kandidate za njihov međunarodni tim kabinskog osoblja.

Dan otvorenih vrata najveće svjetske aviokompanije Emirates u Budvi | Radio Televizija Budva

Najveća svjetska aviokompanija posjetiće Budvu i održati Dan otvorenih vrata u srijedu, 26. juna, u devet sati u hotelu Splendid, a svi zainteresovano treba da donesu ažurirane biografiju na engleskom jeziku te noviju fotografiju. Trebaju se i pripremiti na mogućnost da će na selekciji morati provesti cijeli dan.

Ipak, pri prijavi svi kandidati treba da imaju na umu da postoji niz uslova koje moraju ispunjavati za rad u Emiratesu.


Niko mlađi od 21 godine ne može konkurisati za radno mjesto kabinskog osoblja, a potreban je i minimalni doseg ruku od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima, odnosno kandidat mora biti najmanje 160 centimetara visok.

Osim toga, aviokompanija zahtijeva i srednjoškolsku diplomu, govornu i pismenu tečnost u engleskom jeziku te ne dozvoljava tetovaže na vidljivim mjestima, odnosno na dijelovima tijela koji nijesu pokriveni uniformom.