28-11-2019

Dani Crvenog krsta svečano će biti obilježeni i u Budvi

Svečanost povodom završetka radova na adaptaciji prostorija objekta, dodjela zahvalnica svima koji su učestvovali u pružanju pomoći kao i retrospektiva najvažnijih programskih ostvarenja, u okviru proslave Dana Crvenog krsta Crne Gore, u organizaciji budvanskog Crvenog krsta, biće realizovana sjutra, u prostorijama CK, sa početkom u 19h.

Dani Crvenog krsta svečano će biti obilježeni i u Budvi | Radio Televizija Budva

"Kako ova manifestacija obuhvata više značajnih datuma (29. novembar - Dan Crvenog krsta Crne Gore, 1. decembar - Dan borbe protiv side, 5. decembar – Medjunarodni dan volontera), ovo je prilika da javnosti predstavimo naš rad i pozovemo zainteresovane da se uključe u ispunjavanju naše humanitarne misije", navode u saopštenju.

U ponedjeljak, 01. decembra, obaviće se doniranje prikupljenih prehrambenih i higijenskih proizvoda materijalno ugroženim porodicama na teritoriji opštine Budva.

Istog dana, kako dodaju u saopštenju, sa početkom u 14h, a povodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, održaće se interaktivna radionica kojoj će prisustvovati naši mladi sugrađani.

Svakog od narednih dana održavaće se radionice o difuziji Crvenog krsta u obrazovnim institucijama .