22-06-2020

Demokrate: Đukanović nacrtao metu Bečiću, Krapoviću i Radoviću i dao odriješene ruke Lazoviću da sprovodi mračne planove

U reagovanju na saopštenje DPS-a u kojem se kaže da su Bečić, Krapović i Radović organizatori nemira u Budvi i direktno odgovorni za posljedice, iz Demokrata su u reagovanju naveli da je predjsednik Crne Gore i DPS-a Milo Đukanović nacrtao metu njihovim funkcionerima: predjsedniku, potpredsjedniku i predsjedniku SO Budva. Kako su istakli, iz posljednjeg saopštenja DPS-a jasno su razmjeli da je Đukanović pomoćniku Sektora za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala Zoranu Lazoviću dao odriješen ruke da sprovodi svoje mračne planove.



Takav odgovor uslijedio je, kako su naveli, na mirni bunt građana Budve protiv pravnog i fizičkog nasilja, terora i siledžijstva poslednjeg autokratskog režima u Evropi.

"Iz svake riječi i iz svakog slova poslednjeg saopštenja DPS-a serviranog direktno iz kabineta Đukanovića izvire bijes, mržnja i otvoreni poziv na odstrijel Bečića, Krapovića i Radovića poimenično. Iz priloženog je jasno vidljivo da se Đukanović jutros veoma teško suočio sa činjenicom da nema više prevara, krađa i obmana, i da je naišao na odlučan, miran, dostojanstven i Evropski bunt Demokrata", navodi se u saopštenju.

Iz Demokrata su istakli da se Đukanović grdno prevario ako je mislio da će svojim prevaranskim i šibicarskim metodama izvršiti desant na Budvu.

"Demokrate podržavaju poruke sa međunarodnih adresa za održivim rješenjem, ali dok god se takvo rješenje ne nađe, poslanici Demokrata neće napustiti zgradu Opštine Budva. I nemojte da obmanjujete javnost. U zgradu Opštine Budva ušli su samo poslanici Demokrata. Ako ste već namjerili da crtate mete i pozivate na linč predsjednika i poslanika Demokrata, ne uvlačite u to druge", zaključuje se u saopštenju.