24-11-2020

DEMOS: Miroslav Grubić izabran za predsjednika budvanskog Odbora

Opštinski odbor DEMOS-a Budva je održao sjednicu 20.11.2020.god. na kojoj su predložena dva kandidta za predsjednika našeg Odbora. Voljom većine Miroslav Grubić je izabran za predsjednika budvanskog Odbora, saopšteno je iz centrale DEMOS-a.

DEMOS: Miroslav Grubić izabran za predsjednika budvanskog Odbora | Radio Televizija Budva

"Poslije glasanja koji su održani na demokratski i statutarni način Opštinski odbor Budva je obavjestio organe i centralu DEMOS-a o načinu i ishodu izbora, čiji je zapisnik primljen i potvrđen u stranci", naveli su u saopštenju.

U toku su, kako dodaju, koalicioni razgovori sa predstavnicima nove vlasti u Budvi koje u ime budvanskog DEMOS-a, aktom Ovlašćenje za pregovore u opštini Budva od dana 28.09.2020.god. ovlašćeno vode Miroslav Grubić i Nikola Stojanović, članovi budvanskog odbora.

"Opštinski odbor DEMOS će nastaviti sa već započetim rezultatima snaženja stranke dosledan programskim opredjeljenjima stranke.
Svjesni važnosti pobjede u Budvi koja je i u prethodnom mandatu bila svetionik slobode, grad koji isplivava iz dugova i bremena korupcionaških afera u koje ga je DPS režim zatrpavao 30 godina DEMOS će ulagati sve svoje napore da se ta pobjeda ne naruši doprinoseci i ukupnoj saradnji i koheziji svih opozicionih snaga u Budvi", zaključuje se u saopštenju.