22-08-2020

Divanović poslat da pokrade plate zaposlenima i nastavi sa poharom koja je zaustavljena 2016.

"Umjesto što se bavi konstruisanjem nebuloznih izjava poput one da opoziciju boli što su zaposleni primili plate, prvom čovjeku pendrek okupacione vlasti i čovjeku mafije, bilo bi bolje da podsjeti na svoje kriminalno postojanje i objasni zašto zaposleni u Budvi nekoliko mjeseci nijesu primali plate", stoji u reagovanju izborne liste "Dragan Krapović - Budva je naša nacija".



Oni poručuju da je svima jasno da je Divanović čovjek koji je, kako su istakli, poslat direktno od mafije da pokrade plate zaposlenima u Budvi, da zaduži građane Budve i da nastavi sa poharom koja je zaustavljena 2016. godine.

"Ali, je od te namjere Divanoviću ostalo samo da odbrojava dane u svojoj poslednjoj radnoj nedelji na poziciji pendrek okupacionog upravnika. Zaposleni dobro znaju da nisu primali platu dva odnosno tri mjeseca zbog produženog djelovanja organizovane kriminalne grupe u Budvi, a ne, nikako, opoziciionim djelovanjem. Podsjećamo da je opozicija cijeli mandat plate zaposlenima isplaćivala redovno, bez dana kašnjenja. Stoga je saopštenje Divanovića u kojem krivicu za neisplaćivane plate pokušava da prenese na opoziciju smiješno. I nije iznenađujuće kada je izrečeno od čovjeka koji vrata umjesto kvakom otvara pajserom", poručili su.

Prema njihovim riječima, naknadno posipanje pepelom i isplaćivanje plata kad im vrijeme nije - tri mjeseca nakon što je trebalo da budu isplaćene, neće pomoći ni Divanoviću, ni DPS-u, da se, kako su naveli, operu pred zaposlenima Opštine Budva.

"Zaposleni u Budvi neće zaboraviti agoniju kroz koju su prošli voljom DPS-a koji je, blokirajući Budvu, blokirao polovinu crnogorske privrede", zaključuje se u reagovanju.