28-11-2019

Divno veče u OŽB: Ivonine priče rastopile srca

Organizacija Žena Budve je u okviru projekta „Družimo se srijedom u 18h“ sinoć predstavila tekstove mlade blogerke Ivone Medigović iz Petrovca.

Divno veče u OŽB: Ivonine priče rastopile srca | Radio Televizija Budva

Ivona je za proslavu Dana opštine Budva, namjenski napisala priču, koju je na svečanoj sjednici 22. novembra, u hotelu Palas pročitala Petra Vujanović, učenica 7 razreda osnovne škole.





Objavljene tekstove Ivone Medigović su čitali, Branka Čvorović, Zorica Radenović, Dragana Pribilović i Miloš Boreta.





Kompletan program večeri u Organizaciji žena osmislila je sama Ivona, od tekstova koji su se čitali, do redosleda kojim su bili predstavljani i onoga o čemu se između govorilo.





Na desetine okupljenih žena, među kojima je ipak bilo i jačeg pola bez daha su slušali priče koje je Ivona istkala zlatnim nitima svog srca.



Okupljeni prijatelji, porodica i sugrađani nakon svake pročitane priče dugo su aplaudirali u znak podrške Ivoninom talentu i hrabrosti.





Nakon poslijednje priče koju je čitala sama Ivona, okupljeni ovim lijepim povodom ustali su i dugim aplauzom zahvalili ovoj talentovanom mladoj djevojci na večeri koja je vejrujemo sve prisutne promijenila!





Po završetku večeri Ivonini gosti mogli su uživati u tradicionalnim paštrovskim delicijama koje su pripremile žene iz ove organizacije, na čelu sa Ivoninom majkom, Irenom Megigović.





Fotografije: Ksenija Šepelj