30-10-2014

Doček Nove godine u hotelu Palas

Hotel "Palas" će i ove godine, deveti put za redom organizovati doček Nove godine, a za dobar provod će se pobrinuti grupa Miligram i Zorica Brunclik.

Doček Nove godine u hotelu Palas | Radio Televizija Budva

I u kolašinskom hotelu "Lipka" će takođe biti priređen nezaboravan program, a goste će prve večeri zabavljati Merima Njegomir, najavila je Sanela Kahrović, direktor marketinga HG "Budvanska rivijera".

Ona je kazala da će 1. januara u "Palasu" nastupiti velika regionalna zvijezda Dino Merlin, a da će iste noći ponovo nastupiti Zorica Brunclik. Drugog januara u okviru tradicionalne Paštrovačke večeri goste će zabavljati Toni Cetinski i Željko Joksimović.

"Cijena trodnevnog aranžmana na bazi punog pansiona sa uključenim svečanim večerama u hotelu "Palas" iznosiće 399 eura. Obezbijedili smo takođe i sadržajan dnevni program, dječju animaciju i već poznati wellness i spa program", saopštila je Kahrović, prenosi portalanalitika.me.

Hotel "Lipka" koji je od juče u zakupu "Budvanske rivijere", ugostiće 31. decembra Merimu Njegomir, 1. januara će nastupiti Bane Mojićević i Biljana Sečivanović, dok će 2. januara publiku zabavljati poznata pjevačica crnogorske izvorne muzike Branka Šćepanović.

"Sve tri noći izvođače će pratiti Mauricius bend. Cijena trodnevnog novogodišnjeg aranžamana na bazi pansiona u hotelu "Lipka" iznosiće 290 eura. Takođe ćemo imati i posebne pogodnosti za djecu", napomenula je Kahrović.