25-08-2020

Docent dr Aleksandar Šćepanović podržao "Crno na bijelo": Zdravstvu potrebne inovacije

Docent doktor Aleksandar Aco Šćepanović podržao je danas platformu "Crno na bijelo" i istoimenu koaliciju na predstojećim izborima u nedjelju. Kako su kazali iz ove platforme, doktor Šćepanović je završio stomatološki fakultet u Beogradu i stekao zvanje doktora medicinskih nauka na Medicinskom fakultetu u Beogradu.



"Dr Šćepanović je bio radno angažovan u stomatološkoj zdrastvenoj zaštiti gdje je dugo vremena bio na rukovodećem mjestu načelnika službe. Iza sebe ima puno naučnih i stručnih radova koji su publikovani u zemlji i inostranstvu i koji su ga kvalifikovali i unaprijedili u zvanje docenta. Bio je dugo vrmene i sportski ljekar u mnogim klubovima Podgorice i reprezentacije Crne Gore", saopštili su iz ove koalicije.

On je uputio riječi podrške ovoj koaliciji.

"Podržavam program koalicije i vašu platformu, koja je dobra a koja može još da se doradi u narednom periodu gdje ću kao konsultant doprinijeti tome u svakom pogledu. Mojim prisustvom i radom ću u granicama svojih mogućnosti doprinijeti inovacijama u našem zdrastvu", zaključio je dr Šćepanović.

Kako su kazali iz platforme Crno na bijelo, dr Šćepanović je bio radno angažovan u stomatološkoj zdrastvenoj zaštiti gdje je dugo vremena bio na rukovodećem mjestu načelnika službe.

"Iza sebe ima puno naučnih i stručnih radova koji su publikovani u zemlji i inostranstvu i koji su ga kvalifikovali i unaprijedili u zvanje docenta. Bio je dugo vrmene i sportski ljekar u mnogim klubovima Podgorice i reprezentacije Crne Gore", saopštili su iz ove koalicije.