16-09-2017

DPS Budva: Tužilac da utvrdi ko je

Tražimo da specijalni tužilac provjeri ko je, kako i na koje načine "slamao" nezavisnog odbornika i da li u tom ružnom poslu ima elemenata krivičnog djela, saopštili su iZ OO DPS Budva.

DPS Budva: Tužilac da utvrdi ko je | Radio Televizija Budva

Oni su podjetili da je Stevan Džaković, odbornik kojeg su funkcioneri Demokrata i DF-a optuživali za korupciju i tim povodom pozivali specijalnog tužioca da ispita da li njegovo bojkotovanje sjednica Skupštine opštine Budva ima elemente ovog krivičnog djela, saopštio da se vraća u opštinski parlament.

"Gospodin Džaković priznaje da su mu Bečićevi ispunili samo jedan od tri zahtjeva, a i taj jedan je prazno slovo na papiru, jer će eventualno biti ispunjen 2020. godine, te su Demokrate, kao i obično samo bacile prašinu u oči i dodatno ponizile nezavisnog odbornika. Zato, prvi put, apsolutno podržavamo inicijativu predstavnika Demokrata i tražimo da specijalni tužilac provjeri ko je, kako i na koje načine "slamao" nezavisnog odbornika i da li, kako se ovih dana priča po Budvi, u tom ružnom poslu ima elemenata krivičnog djela. Ukoliko su Demokrate u međuvremenu revidirale svoj stav, promijenile mišljenje i smatraju da nema potrebe da tužilac reaguje, biće to još jedan u nizu primjera njihove demagogije i licemjerja", zaključuju iz OO DPS Budva.