16-06-2019

Drugo veče odlične zabave na Budva beer festu

Budva Beer fest je nastavio sa drugom koncertnom večeri, nakon veoma posjećenih koncerata po otvaranju, u petak. Drugo veče Budva Beer fest-a, već zagrijana i raspoložena publika bila je u prilici da čuje Ambasada bend, a za sve one koji uživaju u bluzu Loup Garula Blues band svirao je u uvodu.

Drugo veče odlične zabave na Budva beer festu | Radio Televizija Budva

Pred mnogorojnim posjetiocima zatim su nastupili regionalno popularan Plavi orkestar, koje publika iz čitavog regiona vjerno prati na nastupma, kao i jedna od najdugovečnijih rok grupa svih vremena na ovim prostorima, YU grupa. Podijum je zatim preuzeo bend Brkovi, a raspoloženje ljetnje večeri dostiglo je vrhunac uz virtuozan nastup Dejan Petrović Big benda.

Uz zvuke bluza, popa, roka i specifičnog trubačkog orkestriranja, publika se zabavljala do dugo u noć, a dobro raspoloženje je vladalo u čitavoj Budvi, koja je i ovom prilikom pokazala da je sjajan domaćin i da je početak sezone krenuo u dobrom ritmu.

Organizatori i domaćini zadovoljni su reakcijom domaće, crnogorske, kao i publike iz regiona, koja se zabavljala uz velike muzičke zvijezde do kasno u noć.

Treće, posljednje večeri očekuju nas nastupi Balašević tribute benda, Tropico benda, legendarne Riblje čorbe, bendova Zabranjeno pušenje, Psihomodo pop-a i Who See-ja. Ulaz je besplatan!