15-12-2023

Đule iz grupe Van Gogh obećava spektakl na dočeku Nove godine u Budvi

Frontmen najavljuje emotivan koncert i iznenađenja za publiku


Foto: Media Biro

Frontmen grupe "Van Gogh", Zvonimir Đukić Đule, otkrio je na promociji novogodišnjeg programa u Beogradu da će se odreći svih tradicionalnih aktivnosti vezanih za doček Nove godine kako bi u Budvi priredio spektakularan koncert. Đukić je izrazio očekivanja da će se emocije i energija benda prenijeti na publiku kroz njihove hitove iz prošlosti, ali je nagovijestio moguće iznenađenje u vidu novih numera.



"Van Gogh će svoju emociju i energiju prenijeti u Budvu, zagrlićemo publiku našim pjesmama iz godina unazad, ali i unaprijed jer možda nešto novo odsviramo. Očekujem da se huk i zvuk spoje i da to bude za pamćenje," kazao je Đukić na promociji.

Đule nije jedini koji izražava uzbuđenje povodom nastupa u Budvi. Ostali učesnici novogodišnjeg programa, takođe su izrazili radost i obećali provod za pamćenje.

Muzički program će u subotu, 30. decembra otvoriti koncert Gradske muzike Budve, nakon kojeg će uslijediti nastup benda “Akademia” iz Bara, Big benda Dejana Petrovića i trenutno najpopularnije pjevačice narodne muzike Aleksandre Prijović.

U nedjelju, 31. decembra, na trgu ispred Starog grada koncert pod nazivom “Djeci diječije” će održati dječiji hor “Zvjezdice” kojim rukovode Ana Klepić i Sanja Perić, a pop/rock zvuk, koji će i obilježiti drugo novogodišnje veče, na binu će prvo “donijeti” Đorđe David & Death Saw uz Ivanu Peters i specijalnu gošću Slavicu Angelovu. U nastavku programa će nastupiti rock grupa “Van Gogh” i Toni Cetinski.

Koncert klasične muzike pod nazivom “Muzika raspoloženja” i ove godine će se održati u već tradicionalnom terminu – 1. januara u 14 sati. Poznate operske arije publici će predstaviti Ljubica Vranješ, Dragoljub Arsić, Vesna Đurković, Marko Živković i Lana Asija Dabović, a specijalni nastup i nesvakidašnju virtuoznost na klaviru će ljubiteljima klasičnog zvuka pokloniti mladi budvanski pijanista Nemanja Radulović.

U večernjem terminu će nastupiti poznate muzičke zvijezde - Nikola Rokvić, Marija Šerifović i Željko Joksimović.

Očekuje se da će doček Nove godine u Budvi biti poseban, s obzirom na bogat muzički program koji uključuje nastupe različitih izvođača tokom nekoliko dana.